Dollis Farm

"Ta dagen som den kommer"

En dag i sänder

Fint väder. Det var verkligen ett bra tag sedan man såg solen senast, hade nästan glömt känslan av värmen som smeker ens kind. Tyvärr så kunde man inte njuta av solen, jobb, jobb, jobb. Ladan ska städas inför vintern, vilket innebär att man är under tak, bort från solen.

Det är otroligt hur mycket skrot som hinner samlas på hög under ett år, spillvirke, tomma fodersäckar, fjädrar, plast i alla storlekar m.m. Efter 3 timmar hade man fått allt virke uppstapplat, plåt upplagt på en hög och massor med tomma ytor, bara att fylla upp till ett nytt år, HeHe. Det fanns fortfarande en del småplock som skulle sorteras men man visste inte när dottern skulle vakna upp, lika bra att vänta med det till en ny dag.

Det har hänt en hel del idag, fick det täckdikat på baksidan av ladan, där har det varit mer sumpmark än en gräsmatta, ska bli intressant å se till våren om det fungerar ordentligt. Dottern sov fortfarande, skönt, då kan man koppla av en stund, läsa morgontidningen, 3 på eftermiddagen, kanske lägga sig i soffan och titta på ett av mina favoritprogram, cake boss.

 

Solen syntes inte längre, det hann bli molningt innan man var klar i ladan, synd, hade inte haftnågot emot en nypa sommarminnen så här års när mörkret sitter likt en tvångströja, kanske solen dyker upp i morgon, man får helt enkelt ta dagen som den kommer och göra det bästa man kan, med eller utan sol.

 

8 nov 2012

Välkommen

Matägg säljes året runt

Parningar

Kontakt

Madeleine Långkvist
Mob: 040 415 42 38
Havrasvägen 167
Övermalax 66140

madeluskan87@hotmail.com

Andra sidor

  • www.Hautomakone.fi
     - säljer hönsartiklar

En annonssida som jag använder flitigt:

  • Vi finns även på facebook! "Dollis Farm"
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)