Dollis Farm

"Ta dagen som den kommer"

Att leva inom fyra väggar

Frost på gräsmattan, månen står högt på himlen, kall natt verkar det som. Här sitter man i soffan och tittar ut på foderbordet, talgoxarna och blåmesarna flyger i skytteltrafik, de äter i rask takt upp solrosfröna som lagts ut för tre dagar sedan, kan behövas om de nu ska rusta upp sig inför vintern. Dottern har feber och en rejäl förkylning, näsan hennes liknar ett vattenfall.

Idag får man hålla sig inomhus och ta hand om dottern, det lär bli en lång dag. Många är de dagar som man spenderat i detta gamla hus, tur att man inte behöver så mycket socialt umgänge, annars hade man nog lätt kunnat bli galen av att hålla sig inom dessa fyra väggar dygnet runt.

Hmmm... dottern matvägrar, endast pepparkakor duger, så kan det gå, bara att låta henne äta. Tankar finns på att måla lite på en av mina tavlor under de timmar som hon ska sova senare under dagen, hoppas att hundarna blir klara så att man kan koncentrera sig på sköldpaddan, ska bli intressant å se ifall den blir lika bra som motivet.

Talgoxarna flyr fältet, frassen sitter under foderbordet, han sätter huvudet på sned, antagligen smått besviken över att middagen blivit inställt. Huset är lagom uppvärmt, idag är det riktigt skönt att hålla sig inomhus, låter nog bli att gå utanför dessa väggar idag, jag och min dotter kan ligga i soffan och titta i några pekböcker, tuggandes på hembakta pepparkakor.

 

6 nov 2012

Välkommen

Matägg säljes året runt

Parningar

Kontakt

Madeleine Långkvist
Mob: 040 415 42 38
Havrasvägen 167
Övermalax 66140

madeluskan87@hotmail.com

Andra sidor

  • www.Hautomakone.fi
     - säljer hönsartiklar

En annonssida som jag använder flitigt:

  • Vi finns även på facebook! "Dollis Farm"
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)